Over mij

Graag stel ik me aan je voor! Ik ben Erika, een ondernemer die begonnen is met de hbo-opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Het heeft altijd in mij gezeten om mensen te helpen, hier krijg ik voldoening van. Dit is het liefste wat ik doe.

Hoe ben ik hier op dit punt gekomen?

Vanuit mijn opleiding ben ik in de zorg gekomen. In de hbo-opleiding heb ik vele verslagen, teksten moeten schrijven, coaching trajecten heb ik gevolgd. Dit heb ik toe kunnen passen binnen mijn werkveld, waar ik zorgplannen schrijf en rapporteer. Ik heb geleerd om een goed verslag en een tekst in elkaar te zetten op niveau en deze te kunnen toe te passen in het werkveld.  

Het geeft mij voldoening om mensen te helpen en taken uit handen te nemen.  Hierdoor wilde ik een stap verder gaan en als ondernemend virtual assistent te beginnen sinds 2021.

Ik zorg er graag voor dat je als ondernemer minder stress ervaart en jou persoonlijk kan helpen op verschillende vlakken. Ik ben dol op het organiseren en plannen, waar ik energie van krijg en ik jou daarmee graag wil helpen als ondernemer.